Hur man tittar på boxning Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit?

Var och när kommer boxning Ivan Baranchyk vs AnthonyYigit Direktsändning?

AFFISCH – FÄRG IVAN BARANCHYK MOT ANTHONY YIGIT
27 oktober vid Lakefront Arena, New Orleans, kampen mellan yngre vältervikt boxare (upp till 63,5 kg) – Ivan Baranchik (BY) mot Anthony Yigit (SE).

Boxning Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit Direktsändning.

Andelen tidiga segrar Ivan Baranchik KOs 61%. Anthony Yigit KOs tidig vinstprocent 32%

Kämpa som en del av World Boxing Super Series WBSS.

Kämpa för IBF World Junior Welterweight Title.

Hur man tittar på boxning Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit Direktsändning?

Vart och när kommer slaget Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit?
Kampen kommer att äga rum den 27 oktober på Lakefront Arena, New Orleans, USA.

Vart ska vi se och hur mycket gör den direkta slaget Baranchyk – Yigit START?
Live-sändningen Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit kommer att finnas tillgänglig på vår hemsida. På denna sida läggs en länk till på duelns dag för att se direktsändningen. Evenemanget börjar den 27 oktober 2018

Var kan man se boxning Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit online?

På dagen för kampen, Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit, på denna sida kan du hitta en länk som kommer att vara tillgänglig för boxning Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit i levande och bra kvalitet. Allt du behöver göra är att registrera dig på webbplatsen genom att klicka på den här länken. Om du redan är registrerad så kommer kampen av Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit att vara tillgänglig omedelbart. Det bör noteras att efter slutet av slaget vid Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit kommer en länk att finnas tillgänglig på vilken boxning kommer att bli repetitionskamp Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit.

Prognos för kampen Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit

27 oktober 2018, inom ramen för 2: a säsongen av World Boxing Super Series (WBSS-2), kommer kvartfinalen att hållas i 1: a weltervikt (upp till 63,5 kg) mellan Ivan Baranchik (BY) och Anthony Yigit ( Sverige). På spel är den lediga IBF-mästertitelen (boxningsteamet enats om utan kampanj). Båda fighters kom till striden i rangen av obesvarade. Ramen rymde 18 segrar (11 KOs), medan Yuigit hade 21 segrar och 1 draw (7 KOs).

Ivan Baranchik
Den stigande stjärnan i den vitryska boxningen tippas för den berömda Arturo Gattis ära. Boxers olika kompromisslöst sätt att slåss och fick smeknamnet “The Beast.” Little Sheep tåg i USA under ledning av erfarna specialister (Gary Stark, Andre Rosier). Tidigare inkluderade coachingpersonalen tränaren till det ryska landslaget Eduard Kravtsov.

I den professionella ringen boxaren dök upp i 2014 efter en framgångsrik amatörkarriär (2009 blev Ivan Baranchik världsmästare bland ungdomar). Han rankar för närvarande 2: a i IBF-rankningen (i superlätt vikt). Intressant har denna mästare redan en mästare från Vitryssland – WBA-titeln ägs av Kirill Relikh.

Ivan Baranchik är 25 år, 170 cm lång, 173 cm armspänning, högerhänt. Den sista kampen hölls den 9 mars 2018 mot ryska P. Petrov (vunnet med teknisk knockout i 8: e omgången).

Anthony Yigit
Boxer föddes och bor i Sverige. Han har en bra karriär inom amatör boxning (senaste prestation vid OS i London 2012, där han förlorade mot den ukrainska Berinchik i andra striden). Han började sin professionella karriär 2013. I listan över viktiga prestationer – segrar över A. Robles, L. Douz (vann titeln europeisk mästare), S. Martin. Han har den 6: e WBA-betyget (i slutet av 2017).

Yigit är 26 år, 171 cm lång, vänsterhänt. Den sista kampen mot Joe Hughes ägde rum den 2 december 2017. Anthony Yigit försvarade den europeiska titeln (vinnande med enhälligt beslut).

Odds
Bookmakare var mer imponerad av Ivan Baranchiks segerfulla slagsmål. Oddsen är 1,24 per vitrysk och 4 per Yigit.

Förutsägelse av striden Baranchik – Yigit
Den vitryska mästarens tryck, kraft och slagpotential är högre. Ett visst men inte avgörande besvär kan skapas genom arbete mot en vänsterhänt person. Det bör noteras att Twos från Yigit, som han ständigt hotar, inte är så snabb och inte alltid relevant. Ramen känner sig säker på medellång och nära håll och kan pålägga sin egen kampslag. I värsta fall kommer han helt enkelt att “bita” Yigit i utbyte av slag. I arsenalen av Baranchiks krona slår det en vänster krok till huvudet på hopp och “maskingevær” -serien på kroppen med en överföring till huvudet i melee-strid. I detta fall avslöjas inte boxaren och behåller kontrollen över hans hakans position.

Det kan inte sägas att svensken är dömd i denna konfrontation, men det är osannolikt att han är “i tänderna” i dagens Baranchik.

Kommentarer till den kommande kampen Ivan Baranchyk vs Anthony Yigit

KOMMENTARER AV ANTHONY YIGIT:
“Detta är ett utmärkt tillfälle för mig att bli en mästare. Det är en stor ära för mig att delta i denna turnering, för att få möjlighet att slåss med de bästa boxare i min division. Ali Cup är ett bra exempel på hur boxning ska främjas: den bästa kampen är bäst. Det här är stället där jag vill vara och kämparna jag vill träffas i ringen, säger Yigit.

KOMMENTARER IVAN BARANCHYK:
“Jag är glad att bli med i denna turnering, eftersom turneringen ger en chans att vinna alla titlar och visar att jag är den bästa i divisionen, den absoluta världsmästaren. Min naturliga data, noggrannhet och kärlek till boxning hjälper mig att få Ali Trophy, säger Baranchik.

Anthony Yigit Highlights (21-0-1) | mot Ivan Baranchyk

Leave a Reply